Grafstenen in ElstInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Elst

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Elst? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Elst en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Ochten. Op minder dan 15 minuten rijden van Elst.

Inspiratiewinkel Ochten Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Elst?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van natuursteen

Grafstenen Elst

2
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Elst

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van brons

Grafmonument Elst

7
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Elst van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Augustus 2023
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Augustus 2023
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Augustus 2023
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Augustus 2023
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Augustus 2023
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Elst?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Elst

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Elst maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Elst NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus

NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus Elst

Prinses Irenestraat
6661EA Elst
grafsteen Elst RK Begraafplaats Elst

RK Begraafplaats Elst

Schuin tegenover de algemene begraafplaats van Elst, aan de kruising Valburgseweg/Kerkeakkers bevindt zich de toegang tot de Rooms Katholieke begraafplaats. De entree wordt gesierd door statige oude bomen en vanaf de ingang is er een fraai zicht op en centrale pad dat helemaal doorloopt naar de achterzijde van de langgerekte begraafplaats. Naast grafmonumenten voor particuliere graven, is er ook een gedeelte met urnengraven waar een urnentegel of urnenmonument geplaatst kan worden.

Valburgseweg
6661 ES Elst

Grafstenen RK Begraafplaats Elst

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op RK Begraafplaats Elst