Ook komende zaterdag en zondag ins onze winkel open

Grafmonumenten in HeemstedeInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Heemstede

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Heemstede? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafzerken in de gemeente Heemstede en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amsterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Heemstede.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Heemstede?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van natuursteen

Grafstenen Heemstede

2
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Heemstede

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van brons

Grafmonument Heemstede

7
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Heemstede van glas

Grafsteen Heemstede

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

April 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

April 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

April 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

April 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

April 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heemstede

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heemstede maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Heemstede Algemene Begraafplaats Heemstede

Algemene Begraafplaats Heemstede

De Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan in Heemstede, in 1828 ontworpen door de bekende landschapsarchitect J. D. Zocher, is uniek in Nederland. Dit komt onder andere door de sfeervolle aula in art-decostijl en de architectonisch waardevolle grafmonumenten en grafkelders. Omringd door bijzondere bomen en planten en gelegen naast het wandelbos Groenendaal is de begraafplaats een omgeving waar historie en natuur samengaan.
Op deze begraafplaats vind je particulieren en algemene graven met een diversiteit aan grafmonumenten.

Herfstlaan
2103 AV Heemstede

Grafstenen Algemene Begraafplaats Heemstede

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Heemstede

grafsteen Heemstede St. Bavo Berkenrode

St. Bavo Berkenrode Heemstede

In het centrum van Heemstede staat het rijksmonument Sint - Bavokerk. Naast deze kerk ligt de bijbehorende Rooms Katholieke begraafplaats St. Bavo - Berkenrode. Door middel van heggen worden de paden met graven van elkaar gescheiden. Ook staan er meerdere bomen over de begraafplaats verspreid.

Herenweg
2101 MP Heemstede