Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafmonumenten in HeerhugowaardInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Heerhugowaard? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Heerhugowaard en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Heerhugowaard.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Heerhugowaard?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Heerhugowaard

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Heerhugowaard van glas

Grafstenen van glas

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Mei 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Mei 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Mei 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Mei 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Heerhugowaard?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heerhugowaard

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heerhugowaard maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Heerhugowaard Algemene Begraafplaats Heerhugowaard

Algemene Begraafplaats Heerhugowaard

Aan de rand van Heerhugowaard ligt de grote algemene begraafplaats tussen de vele bomen. Ook zijn er meer open weides met gras waar het zonniger en ruimtelijker is. Deze begraafplaats is de grootste van Heerhugowaard en iedereen mag hier begraven worden. Ook mensen die niet in de gemeente wonen.

Krusemanlaan
1701 VN Heerhugowaard

Grafstenen Algemene Begraafplaats Heerhugowaard

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Heerhugowaard

grafsteen Heerhugowaard Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard
Grafsteen Heerhugowaard Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard
Grafmonument Heerhugowaard Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard 1

Begraafplaats Heilige Familie Parochie Heerhugowaard

Achter de Heilige Familie Parochie ligt, geheel ommuurd door een dichte heg, de Rooms Katholieke begraafplaats. Het is een recentelijk gerenoveerde parochie en begraafplaats en ze zien er beiden verzorgd en netjes uit. Er is een nieuwe urnenmuur gerealiseerd en alle graven liggen naast elkaar in het gras langs de grindpaden.

Jan Glijnisweg
1703 RL Heerhugowaard
grafmonument Heerhugowaard Begraafplaats Nederlands Hervormde kerk

Begraafplaats Nederlands Hervormde kerk Heerhugowaard

Achter de Ontmoetingskerk de Brink op de Middenweg in Heerhugowaard ligt de Protestantse begraafplaats. De algemene, familie en urnengraven liggen naast elkaar aan de grindpaden. Het is een overzichtelijke begraafplaats die makkelijk begaanbaar is.

Middenweg
1702 HE Heerhugowaard
grafmonumenten Heerhugowaard Katholieke kerkhof Heerhugowaard-De Noord

Katholieke kerkhof Heerhugowaard-De Noord

In het noorden van Heerhugowaard ligt De Noord. Deze begraafplaats is in 1910 aangelegd achter de kerk van de parochie van het Heilig Hart van Jezus. In 2001 is er een Mariakapelletje met een urnenmuur aangelegd. Het is een vrij overzichtelijke begraafplaats waar de graven naast elkaar aan de paden liggen.

Middenweg
1704 BE Heerhugowaard
grafstenen Heerhugowaard Kerkhof Dionysiusparochie

Kerkhof Dionysiusparochie Heerhugowaard

Naast de Dionysiusparochie in het hart van Heerhugowaard ligt de bijbehorende Rooms Katholieke begraafplaats. In 2010 is deze volledig gerenoveerd en sindsdien is er weer voldoende ruimte voor parochianen hier begraven te worden.

Middenweg
1701 GH Heerhugowaard