Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafmonumenten in HeilooInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Heiloo

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Heiloo? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Heiloo en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Heiloo.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Heiloo?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Heiloo

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Heiloo van glas

Grafstenen van glas

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Mei 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Mei 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Mei 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Mei 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Heiloo?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heiloo

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heiloo maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Heiloo Begraafplaats Heiloo
Grafstenen Heiloo Begraafplaats Heiloo
Grafsteen Heiloo Begraafplaats Heiloo 1

Begraafplaats Heiloo

Middenin het dorp Heiloo ligt tussen de bomen de groene en sfeervolle algemene begraafplaats. Er is een vijvertje en de hele begraafplaats geeft het gevoel alsof je in een park loopt. Er worden naast algemene, familie en urnengraven ook natuurgraven uitgegeven.

Holleweg
1851 KE Heiloo
grafsteen Heiloo Begraafplaats van de Willibrordusstichting
Grafmonument Heiloo Begraafplaats van de Willibrordusstichting
Grafmonumenten Heiloo Begraafplaats van de Willibrordusstichting 1

Begraafplaats van de Willibrordusstichting Heiloo

De psychiatrische instelling Willibrordusstichting was een heel gesloten wereld met eigen voorzieningen en een eigen begraafplaats. Deze is van april 1930 tot en met december 1968 in gebruik geweest. In totaal liggen hier 644 mensen begraven. De begraafplaats wordt omheind door struiken en bomen. Via een grindpad en tussen de rododendrons en treurwilgen door, loopt een pad naar de kop van de begraafplaats. Er hangt een bijzonder vreemde sfeer doordat er geen grafmonumenten zijn maar enkel rechthoekige tegeltjes in het gras met een klein kruisje, de naam van de overledene en de geboorte- en overlijdensdatum. Er liggen zelden of nooit bloemen op deze kleine tegeltjes. Op het informatiebord bij de ingang van de begraafplaats is over de geschiedenis van deze bijzondere plek meer te lezen.

De Hooge Venne
1851 VV Heiloo
grafmonument Heiloo Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof
Grafstenen Heiloo Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof
Grafsteen Heiloo Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof  1

Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof Heiloo

Naast de Sint Willibrorduskerk aan de Westerweg middenin Heiloo ligt de Rooms Katholieke begraafplaats Willibrordushof. Het smeedijzeren hek geeft toegang tot de netjes onderhouden begraafplaats waar de vele hagen en bomen sfeer geven. De graven liggen langs de zandpaden.

Westerweg
1852 AG Heiloo