Vandaag is onze winkel open

Grafmonumenten in HoornInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Hoorn

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Hoorn? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Hoorn en omgeving, zoals in Blokker, Hoorn en Zwaag. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amsterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Hoorn.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Hoorn?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Hoorn

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Hoorn van glas

Grafstenen van glas

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Juni 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Juni 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Juni 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Juni 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hoorn?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hoorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hoorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Blokker Blokker

Blokker

Westerblokker
1695 AH Blokker
grafsteen Hoorn algemene begraafplaats

Algemene begraafplaats Hoorn

Berkhouterweg
1624 NT Hoorn
grafmonument Hoorn Begraafplaats Berkhouterweg Hoorn (Noord-Holland)

Begraafplaats Berkhouterweg Hoorn (Noord-Holland)

Deze nette en makkelijk begaanbare begraafplaats bevat verschillende delen waar rekening gehouden wordt met diverse wensen en geloofsovertuigingen. Zo is er een algemeen en een Rooms Katholiek gedeelte en in de noord westelijke hoek bevinden zich de islamitische graven van de begraafplaats. Na een crematie is hier ook een urnengraf mogelijk of kan de urn in het buitencolumbarium (urnenmuur) geplaatst worden.

Berkhouterweg
1624NT Hoorn
grafmonumenten Hoorn Begraafplaats Zuiderveld

Begraafplaats Zuiderveld Hoorn

Zuiderveld is december 2014 geopend en de nieuwste begraafplaats van Hoorn en heeft een open en landelijk karakter. Zowel door de indeling op de begraafplaats als door de schapen die naast de begraafplaats grazen. Zuiderveld heeft een algemeen deel, een deel dat geschikt is voor islamitische graven en een deel dat geschikt is voor kindergraven. Er zijn algemene en particuliere graven.Zuiderveld
1628 ZZ Hoorn
grafstenen Hoorn Het Keern

Het Keern Hoorn

De algemene begraafplaats Het Keern is gevestigd aan de Dampten, maar voorheen bevond de ingang zich aan de Keern. Op de begraafplaats bevinden zich vier graven die deel uitmaken van de Commonwealth War Graves Commission in Nederland. Hiervoor is ook een groen bordje op de toegangspoort aangebracht. De begraafplaats is nog wel in gebruik, maar alleen nog voor bijzettingen in familiegraven. Sinds de opening van de begraafplaats aan de Berkhouterweg worden er geen nieuwe graven meer uitgegeven. Per 17 september 2017 is het oudste deel van de begraafplaats aangewezen als gemeentelijk monument.

Keern
1624 NC Hoorn
grafsteen Zwaag Zwaag

Zwaag

Middenin het dorp Zwaag is de begraafplaats die vanouds het kerkhof was van de Hervormde Kerk. De gemeente heeft deze begraafplaats een paar jaar terug gerenoveerd en er worden weer (particuliere) graven uitgegeven.

Kerkelaan
1689 EA Zwaag