Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafmonumenten in OpmeerInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Opmeer

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Opmeer? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafzerken in de gemeente Opmeer en omgeving, zoals in Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amsterdam

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Opmeer?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van natuursteen

Grafstenen Opmeer

2
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Opmeer

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van brons

Grafmonument Opmeer

7
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Opmeer van glas

Grafsteen Opmeer

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

April 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

April 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

April 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

April 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

April 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Opmeer?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Opmeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Opmeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Aartswoud Algemene begraafplaats Aartswoud

Algemene begraafplaats Aartswoud

Schoolstraat
1719 AT Aartswoud
grafsteen De Weere Sint Lambertus Kerk

Sint Lambertus Kerk De Weere

Aan de Driestedenweg staat de neogotische kerk Sint Lambertus die in 1907 werd ingewijd. Erachter ligt de bijbehorende rooms katholieke begraafplaats. Deze wordt beheerd door de parochie en is bedoeld voor parochianen van de kerk die lid zijn van Begrafenisvereniging R.K. Sint Lambertus De Weere.

Driestedenweg
1663 BD De Weere
grafmonument Hoogwoud Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk)
Grafmonument Hoogwoud Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk)
Grafmonumenten Hoogwoud Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk) 1

Begraafplaats (bij de Nederlands Hervormde Kerk) Hoogwoud

Middenin het dorp Hoogwoud aan de Radboudstraat en naast de Nederlands Hervormde Kerk, ligt de algemene begraafplaats. De graven liggen langs de paden in het gras en de begraafplaats zelf is met bomen omzoomd.

Radboudstraat
1718 CA Hoogwoud
grafmonumenten Hoogwoud Rooms Katholieke Begraafplaats Hoogwoud ( St. Jans Geboorte )

Rooms Katholieke Begraafplaats Hoogwoud ( St. Jans Geboorte )

Achter de rooms katholieke kerk St. Jans Geboorte ligt de nette begraafplaats. De parochie heeft een eigen tuingroep die hiervoor zorgt. Voorlopig is er voldoende plaats voor nieuwe familiegraven op het oude gedeelte. Op de begraafplaats is een kapelletje met een urnenmuur voor 12 urnen en is er een urnentuin met 27 zeshoekige urnenkelders. Daarnaast is er 10 jaar geleden een herinneringsmonumentje geplaatst voor het ongedoopte kind.

Herenweg
1718 AB Hoogwoud
grafstenen Spanbroek Spanbroek ( NH )

Spanbroek ( NH )

Spanbroekerweg
1715 GP Spanbroek
grafsteen Spanbroek Spanbroek oud !!!!!

Spanbroek oud !!!!!

Spanbroekerweg
1715 GV Spanbroek