Vandaag is onze winkel open

Grafmonumenten in SchagenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Schagen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Schagen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafzerken in de gemeente Schagen en omgeving, zoals in 't Zand, Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, St Maarten, St Maartensbrug, St Maartensvlotbrug, Tuitjenhorn, Waarland en Warmenhuizen. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Sneek

Inspiratiewinkel Sneek Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Schagen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van natuursteen

Grafstenen Schagen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Schagen

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van brons

Grafmonument Schagen

7
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Schagen van glas

Grafsteen Schagen

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

April 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

April 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

April 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

April 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

April 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Schagen?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Sneek om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schagen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schagen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Callantsoog Dorpskerk

Dorpskerk Callantsoog

Langs de Zeeweg in het westen van Callantsoog ligt de algemene begraafplaats. Zo dicht bij de duinen zie je hier de meeuwen vliegen en hoor je de golven van de zee. Bij de ingang van de begraafplaats staat de Dorpskerk van de Protestantse Gemeente van Callantsoog. De graven liggen langs de relatief brede paden.

Kerkplein
1759GR Callantsoog
grafsteen Schagen Schagen
Grafstenen Schagen Schagen
Grafsteen Schagen Schagen 1

Schagen

Op algemene begraafplaats aan de Hoep in Schagen kunnen grafstenen, gedenktekens of grafmonumenten worden geplaatst voor een particulier graf, algemeen graf of grafkelder. De ruime begraafplaats is omringd met grote statige bomen en ligt aan de oostkant van het spoor, naast de nieuwbouwwijk op de hoek van de Florastraat en De Hoep.

Hoep
1741MC Schagen
grafmonument Sint Maarten Eenigenburg (Noordholland),

Eenigenburg (Noordholland), Sint Maarten

Surmerhuizerweg
1744 JB Sint Maarten
grafmonumenten Sint Maarten Valkkoog

Valkkoog Sint Maarten

Valkkogerweg
1744GB Sint Maarten
grafstenen Sint Maartensbrug Gemeentelijke begraafplaats te Sint-Maartensbrug

Gemeentelijke begraafplaats te Sint-Maartensbrug Sint Maartensbrug

Grote Sloot
1752 JM Sint Maartensbrug
grafsteen Tuitjenhorn Sint Barbara

Sint Barbara Tuitjenhorn

Bogtmanweg
1747 HV Tuitjenhorn

Grafstenen Sint Barbara Tuitjenhorn

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Sint Barbara Tuitjenhorn

grafmonument Warmenhuizen Begraafplaats Warmenhuizen, Sint Ursula en Gezellinnen parochie

Begraafplaats Warmenhuizen, Sint Ursula en Gezellinnen parochie

Dorpsstraat
1749 AC Warmenhuizen