Vandaag is onze winkel open

Grafmonumenten in BergenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Bergen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Bergen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Bergen en omgeving, zoals in Bergen, Bergen aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Egmond-Binnen, Groet en Schoorl. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Bergen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Bergen

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Bergen van glas

Grafstenen van glas

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Juni 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Juni 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Juni 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Juni 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Elst om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Bergen Algemene Begraafplaats Bergen

Algemene Begraafplaats Bergen

Op deze sfeervolle begraafplaats waar de zon tussen de bomen door zijn weg vindt, zijn algemene, particuliere graven en muren met urnen. Er bevindt zich een ereveld met Gemenebest oorlogsslachtoffers uit WOII.
Bergen heeft de naam een kunstenaarsdorp te zijn, en enkele bekende overleden kunstenaars liggen hier begraven zoals Lucebert en Charley Toorop.

Kerkedijk
1862 DJ Bergen

Grafstenen Algemene Begraafplaats Bergen

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Bergen

grafsteen Bergen Oude Algemene begraafplaats Bergen
Grafmonument Bergen Oude Algemene begraafplaats Bergen
Grafmonumenten Bergen Oude Algemene begraafplaats Bergen 1

Oude Algemene begraafplaats Bergen

Voordat de nieuwere begraafplaats in Bergen aan de Kerkedijk in gebruik werd genomen werd men sinds 1864 begraven in en om de Ruinekerk. Er is een algemeen protestants en een Rooms-Katholiek gedeelte. De oude begraafplaats was hevig in verval geraakt maar werd in 1996 door de Historische Vereniging Bergen geadopteerd en de overwoekerde graven en paden werden vrijgemaakt.
Inmiddels heeft de begraafplaats in 2010 de status gemeentelijk monument gekregen.

Ruïnelaan
1861 LK Bergen
grafmonument Egmond aan den Hoef Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK

Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK

Aan de rand van Egmond aan den Hoef aan het begin van de heide ligt de Rooms Katholieke begraafplaats De Karmel. Genoemd naar het voormalige "Karmelitessenklooster' dat ernaast ligt. Op dit moment wordt het klooster niet meer als zodanig gebruikt maar is er een huisartsenpost in dit rijksmonument gevestigd. Op de begraafplaats vindt je een urnenmuur, algemene en particuliere graven.

Herenweg
1934BC Egmond aan den Hoef

Grafstenen Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK

grafmonumenten Egmond aan Zee Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee

Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee

Omzoomd met bomen ligt de overzichtelijk ingedeelde algemene begraafplaats van Egmond aan Zee. Het ligt aan de rand van Egmond, met in het bos een uitkijkpunt naar zee. Op deze algemene begraafplaats is een speciaal Rooms Katholiek gedeelte.

Voorstraat
1931 AG Egmond aan Zee

Grafstenen Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee

grafstenen Schoorl Algemene begraafplaats Schoorl (Gem. Bergen)

Algemene begraafplaats Schoorl (Gem. Bergen)

Langs de duinen ten noorden van het dorp Bergen ligt het kleine plaatsje Schoorl. Middenin het dorp ligt de algemene begraafplaats die ondanks de vele bomen een open, ruimtelijke sfeer heeft. De graven liggen in het gras tegen de grindpaden aan.

Molenweg
1871CD Schoorl
grafsteen Schoorl Begraafplaats Johannes de Doper

Begraafplaats Johannes de Doper Schoorl

In het noorden van het dorpje Schoorl ligt de parochie H. Johannes de Doper met daarnaast de Rooms Katholieke begraafplaats. Het is een kleinschalige begraafplaats met de graven in het gras aan grindpaden. Het is specifiek bestemd voor het begraven van parochianen, maar ook oud-parochianen die vanuit deze parochie verhuisd zijn naar een zorginstelling in een andere plaats kunnen hier begraven worden.

Heereweg
1871 EE Schoorl