Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in BolswardInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Bolsward

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Bolsward? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Bolsward en omgeving.

Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Bolsward?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Bolsward

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Bolsward van glas

Grafstenen van glas

“Gevoel van zorgzaamheid“

Dag Marco. Hierbij willen we jou en jullie als bedrijf bedanken voor alle zorg en inzet tijdens het hele traject. We zijn ontzettend blij dat het jullie gelukt is om voor zijn verjaardagsdatum de steen te plaatsen. We zijn er heel blij mee, het voelt heel goed. Hulde ook aan de plaatsers, alleen al het feit dat ze beide rozen zo weer op het graf neergelegd hebben, getuigt voor ons van gevoel van zorgzaamheid. Dank voor alles! Warme groet

Juni 2024
Ooststellingwerf

“wij hadden er meteen een goed gevoel over“

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor het plaatsen van het gedenkteken op het graf van onze overleden zoon. Het is echt heel mooi geworden, wij zijn erg blij, dat we voor een foto hebben gekozen. U hebt het prachtig ontworpen. Ook onze andere twee kinderen vinden het erg mooi geworden. Ik wil Jeroen ook nog bedanken voor uw vriendelijke, gemoedelijke en geruststellende benadering bij ons bezoek aan u; wij hadden er meteen een goed gevoel over. Dank u wel.

Juni 2024
Leeuwarden

“Dank voor de goede zorg“

De plaat is prachtig geworden, exact als op het ontwerp. Ik heb heel veel mensen de foto gestuurd. Hier zijn heel veel positieve reacties gekomen en met name dat de plaat zo mooi is geworden. Nogmaals hartelijk dank voor de prettige begeleiding.

Juni 2024

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Zevenaar

“Beste Geert van der wielen,“

Bedankt voor het ontwerp van het graf van Riekje. Het is prachtig geworden, precies zoals we ons hadden voorgesteld. We sturen een foto zodat je het zelf kunt zien. Hartelijk bedankt, Erwin Vermeire & Els Sikon.

Juni 2024

Veelgestelde vragen

Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bolsward?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bolsward

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bolsward maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Bolsward Begraafplaats Boalsert / Bolsward

Begraafplaats Boalsert / Bolsward

De begraafplaats biedt mogelijkheden zoals een urnenmuur, urnengraf, katholieke gedeelte, strooiveld, kindergraven en zowel een oud als een nieuw gedeelte waar grafstenen worden geplaatst. Het met bossen omringde gebied ligt tussen de Samuel van Haringhouckstraat en de Twibaksdyk. De grafmonumenten staan in rijen naast elkaar.

Samuel van Haringhouckstraat
8701 DW Bolsward

Grafstenen Begraafplaats Boalsert / Bolsward

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Boalsert / Bolsward