Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in DoornInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Doorn

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Doorn? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Doorn en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 20 minuten rijden van Doorn.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Doorn?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van natuursteen

Grafstenen Doorn

2
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Doorn

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van brons

Grafmonument Doorn

7
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Doorn van glas

Grafsteen Doorn

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Maart 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Maart 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2024
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Maart 2024
Zeist

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Doorn?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Nieuwegein om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Doorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Doorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Doorn Nieuwe algemene begraafplaats Doorn

Nieuwe algemene begraafplaats Doorn

In 1958 werd ter vervanging van de Oude Algemene Begraafplaats uit 1872, de Nieuwe Algemene begraafplaats geopend. De begraafplaats ligt op een goed bereikbare plek aan de Oude Arnhemse Bovenweg tussen Driebergen en Doorn. Omdat de begraafplaats midden in het bos is aangelegd, krijgt het terrein een beschutte sfeer. Als onderdeel van het oorspronkelijke ontwerp bestaat het voorste deel uit gelijke grafstenen die gemaakt zijn van wit zandsteen. Op het achterste (nieuwere) deel van de begraafplaats waar grafmonumenten qua ontwerp niet aan specifieke regels hoeven te voldoen.

Oude Arnhemse Bovenweg
3941 XM Doorn

Grafstenen Nieuwe algemene begraafplaats Doorn

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Nieuwe algemene begraafplaats Doorn