Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in ZegveldInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Zegveld

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Zegveld? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Zegveld en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 25 minuten rijden van Zegveld.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Maart 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Maart 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2024
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Maart 2024
Zeist

Welke collecties leveren wij in Zegveld?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van natuursteen

Grafstenen Zegveld

2
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Zegveld

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van brons

Grafmonument Zegveld

7
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Zegveld van glas

Grafsteen Zegveld

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Nieuwegein om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik
Grafstenen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik
Grafsteen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik 1

Algemene Begraafplaats Kamerik

Iets ten noorden van de dorpskern van Kamerik, aan de Kamerikse Wetering ligt de algemene begraafplaats. De hele begraafplaats is omsloten door kanalen die zo typerend zijn voor dit gebied. Dankzij deze landelijke ligging is de begraafplaats een rustieke plek ver van alle drukte. Bij de ingang is een ruime parkeerplaats

Van Teylingenweg
3471 GE Kamerik
grafsteen Woerden Algemene Begraafplaats Woerden

Algemene Begraafplaats Woerden

De begraafplaats ligt als een schiereiland ingesloten tussen waterpartijen die zijn ontstaan door zandwinning. De tuin is een ontwerp van tuinarchitect Leonard Springer. Kenmerkend is de in Amsterdamse school stijl gebouwde aula.

Meeuwenlaan
3443 BC Woerden

Grafstenen Algemene Begraafplaats Woerden

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Woerden

grafmonument Woerden R.K. kerkhof Hoge Wal

R.K. kerkhof Hoge Wal Woerden

Torenwal
3441 EC Woerden

Begraafplaatsen in de omgeving van Zegveld

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zegveld maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.