Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in GietenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Gieten

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Gieten? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Gieten en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Assen. Op minder dan 20 minuten rijden van Gieten.

Inspiratiewinkel Assen Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Gieten?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Gieten

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Gieten van glas

Grafstenen van glas

“Het geheel ziet er mooi en vrolijk van kleur uit“

Ik heb net even gekeken bij het gedenkteken van onze moeder ,het ziet er heel mooi uit vooral ook de steentjes die erop liggen. Het geheel ziet er mooi en vrolijk van kleur uit .Dit is zoals ze het zelf ook had gewilt dank u wel.

Mei 2024
Borger-odoorn

“We zijn erg tevreden over het monumentje.“

Hierbij sturen we je de foto na het plaatsen van het monumentje met beplanting. We zijn erg tevreden over het monumentje. Ook het glasplaatje van haar gezichtje is erg mooi geworden. Nogmaals dank voor het prachtige monumentje.

Mei 2024
Tynaarlo

“Blijvende mooie herinnering“

De plaat is prachtig geworden, exact als op het ontwerp. Ik heb heel veel mensen de foto gestuurd. Hier zijn heel veel positieve reacties gekomen en met name dat de plaat zo mooi is geworden. Nogmaals hartelijk dank voor de prettige begeleiding.

Mei 2024

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Zevenaar

“Beste Geert van der wielen,“

Bedankt voor het ontwerp van het graf van Riekje. Het is prachtig geworden, precies zoals we ons hadden voorgesteld. We sturen een foto zodat je het zelf kunt zien. Hartelijk bedankt, Erwin Vermeire & Els Sikon.

Mei 2024

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Gieten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Gieten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Gieten Algemene Begraafplaats Gieten
Grafstenen Gieten Algemene Begraafplaats Gieten
Grafsteen Gieten Algemene Begraafplaats Gieten 1

Algemene Begraafplaats Gieten

Oude Groningerweg
9461 BP Gieten
grafsteen Gieten Begraafplaats Gieten
Grafmonument Gieten Begraafplaats Gieten
Grafmonumenten Gieten Begraafplaats Gieten 1

Begraafplaats Gieten

Oude Groningerweg
9461 BP  Gieten