Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in HalderbergeInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Halderberge? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Halderberge en omgeving, zoals in Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch en Stampersgat. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Halderberge.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Halderberge?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van natuursteen

Grafstenen Halderberge

2
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Halderberge

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van brons

Grafmonument Halderberge

7
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Halderberge van glas

Grafsteen Halderberge

“Geachte heer Van der Wielen,“

Zojuist heb ik het graf van mijn man bezocht. Het vandaag geplaatst grafmonument is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn wensen. De contacten met verschillende medewerkers van uw bedrijf, zowel bij de bespreking van de mogelijkheden op 25 april in Tilburg als daarna, verliepen steeds prettig en respectvol. Ik ben alle betrokkenen daarvoor heel dankbaar. Kunt u nog achterhalen waar de steen vandaan komt? Ik zou het fijn vinden dat te weten. Met hartelijke groeten, Helma van Oers-Huijsmans

Mei 2023
Steenbergen

“het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt“

Vandaag zijn mijn zussen en ik het gedenkteken voor onze ouders gaan bekijken. We zijn blij met het resultaat, het is mooi geworden. En het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt aan zowel het monument als aan de plaatsing (er was zelfs gesnoeid in de achterliggende bebossing, om het geheel beter uit te laten komen), en dat stellen we zeer op prijs. Onze hartelijke dank voor alle goede zorgen,

Mei 2023
Eindhoven

“Nogmaals bedankt voor de inspiratie “

Geachte.....Ik wil jullie bedanken voor de bijzonder mooie gedenksteen.....ik ben er zo trots op...net als op m'n vrouw Tuti....nogmaals bedankt voor de inspiratie ! Het helpt ons in de verwerking van het verdriet... Met vriendelijke groeten

Mei 2023
Breda

“prima service“

Alles ziet er naar tevredenheid uit,wij heel erg tevreden over de prima service die jullie geboden hebben.

Mei 2023
Waalwijk

“precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden“

Goedemorgen, het gedenkteken is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. erg mooi is het geworden en wij zijn dan ook zeer tevreden. bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding in dit proces en ook een bedankje naar Jeroen de Nekker voor alle tips en adviezen om het gedenkteken zo te maken.

Mei 2023
Veghel

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Halderberge?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Rotterdam om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Halderberge

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Halderberge maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Oud Gastel Begraafplaats H. Laurentius

Begraafplaats H. Laurentius Oud Gastel

Een begraafplaats met een gemeentelijke monumentale status. Op de begraafplaats bevinden zich urnenkelders en een honingraat urnenmuur waar, sinds de plaatsing, duidelijk in een behoefte wordt voorzien. Vanaf de begraafplaats heeft u een prachtig uitzicht over de naastgelegen landerijen en de mooie Laurentiuskerk. De toren van de kerk dateert uit de 2e helft van de 15e eeuw en is gebouwd in laatgotische stijl. Het kerkgebouw werd afgebroken in 1905 en hiervoor kwam in 1907 een nieuwe neogotische kerk in de plaats. Onder de oude kerk werden fundamenten gevonden van een nog ouder kerkgebouw. U vindt de ingang van de begraafplaats met een mooi smeedijzeren toegangshek aan de Korte Dreef, een bomenlaan.

Korte Dreef
4751 HZ Oud Gastel

Grafstenen Begraafplaats H. Laurentius Oud Gastel

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats H. Laurentius Oud Gastel

grafsteen Oudenbosch Begraafplaats Oudenbosch
Grafmonument Oudenbosch Begraafplaats Oudenbosch
Grafmonumenten Oudenbosch Begraafplaats Oudenbosch  1

Begraafplaats Oudenbosch

Strijmondlaan
4731 LV Oudenbosch