Grafstenen in HardenbergInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Hardenberg? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Hardenberg en omgeving, zoals in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Hardenberg, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Mariënberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen en Venebrugge. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep. Op minder dan 45 minuten rijden van Hardenberg.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Hardenberg?

1
natuurlijke grafstenen

Natuursteen grafmonumenten

2
grafmonumenten rvs band foto op glas

RVS en glas grafmonumenten

3
glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

4
zwerfkei grafmonumenten

Zwerfkeien als grafmonument

5
houten grafmonumenten

Grafmonument van hout

6
Bronzen grafstenen grafsteen met brons

Brons voor gedenktekens

7
cortenstaal grafmonumenten

Cortenstaal grafmonumenten

8
versteend hout grafsteen

Versteend hout als grafsteen

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

Februari 2017
Hardenberg

“Bedankt“

Beste medewerker, wij vonden het gedenkteken voor mijn vader erg mooi, heb ook foto's doorgestuurd aan familie en die waren het daar ook mee eens. Een goed gevoel voor ons, en zeker zoals mijn ouders het zouden hebben gewild. Mijn dank met vriendelijke groet, Ineke van de Sande

Juli 2017
Hengelo

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

Februari 2017
Hardenberg

“ Al veel positieve complimenten ontvangen“

Beste Roelie, Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst! Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

Mei 2016
Ommen

“Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is.“

Goedemorgen , Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben. Met vriendelijk groet, (.....)

April 2016
Ommen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. Onze inspiratietuin in Elst bevat bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u die aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van het monument in onze regio?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Algemene Begraafplaats Bergentheim Schapenweg Bergentheim

Algemene Begraafplaats Bergentheim

In 1918 is de grond aangekocht voor deze begraafplaats. Het eigendom valt onder drie kerken. De Nederlands Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en de Gereformeerde Kerk in Bergentheim. Achterop de begraafplaats staat een urnenmuur. De grafstenen zijn in rechte lanen geplaatst en zijn te bereiken vanaf de hoofdpaden. De entree is te bereiken vanaf de Schapenweg.

Schapenweg
7691 PP Bergentheim
Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug Oud Avereest 5A Balkbrug

Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

In de 13de eeuw stond hier al een kerkje en werd er begraven. Dit is dan ook het oudste kerkhof van de vroegere gemeente Avereest. De begraafplaats is rijk aan bomen en de grafmonumenten zijn in rechte lanen naast elkaar geplaatst.

Oud Avereest
7707 PM Balkbrug
Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart Noord Stegeren 5 Dedemsvaart

Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

De begraafplaats is gelegen in het buurtschap Noord Stegeren ten noorden van het centrum van Dedemsvaart en is in 1905 geopend. De entree is te bereiken vanaf de gelijknamige weg. De grafstenen zijn er naast elkaar geplaatst van zuid naar noord.

Noord Stegeren
7701 RS Dedemsvaart
Begraafplaats Anerdijk De Anerdijk 7 Gramsbergen

Begraafplaats Anerdijk Gramsbergen

Deze begraafplaats, gelegen aan de Anerdijk in Gramsbergen is geopend in 1860. Het baarhuisje, daterend uit die tijd, is nog altijd aanwezig. Naast de mogelijkheid om urnenstenen, urnenmonumenten, grafstenen en grafmonumenten te plaatsen is er sinds 2011 ook een urnenmuur aanwezig.

De Anerdijk
7783 CN Gramsbergen
Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg Bruchterweg 91a Hardenberg

Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

Net zoals de andere gemeentelijke begraafplaatsen in Hardenberg is er de mogelijkheid voor de volgende soorten grafmonumenten. Eigen grafstenen, kindergrafstenen, urnenstenen en urnennissen. Daarnaast is er de mogelijk tot verstrooiing en er zijn gedenkplaatsen. De ingang is te bereiken vanaf de Bruchterweg. Te midden van de monumenten loopt een pad met aan weerszijden een rij met bomen.

Bruchterweg
7772 BK Hardenberg
Begraafplaats De Larikshof Rheeze/Hardenberg Oldemeijerweg 3 Rheeze

Begraafplaats De Larikshof Rheeze/Hardenberg

Begraafplaats Larikshof is zuidelijk gelegen aan het water. In 1997 heeft er een uitbreiding plaats gevonden. De grafmonumenten zijn per perk in verschillende richtingen geplaatst. De entree is te bereiken vanaf de Oldemeijerweg in Rheeze waar ook crematorium de Lariks is gevestigd.

Oldemeijerweg
7794 RL Rheeze
Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart Mulderij 2 Dedemsvaart

Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

Deze begraafplaats is vernoemd naar het buurtschap de Mulderij ten noordwesten van Dedemsvaart. De entree is te bereiken via de gelijknamige weg. De aanleg vond plaats in 1840.

Mulderij
7701 RM Dedemsvaart
Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg Scholtensdijk 24 Hardenberg

Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

Scholtensdijk
7771 CV Hardenberg
RK Kerkhof Dedemsvaart Langewijk 172 Dedemsvaart

RK Kerkhof Dedemsvaart

Langewijk
7701 AK Dedemsvaart
Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen Herenstraat 15 - 17 Slagharen

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

Herenstraat
7776 AG Slagharen
Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belt Geert Migchelsweg 6 Slagharen

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belt

Geert Migchelsweg
7776 RW Slagharen

Begraafplaatsen in de omgeving van Hardenberg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hardenberg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.