Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in HulstInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Hulst

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Hulst? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Hulst en omgeving, zoals in Clinge, Graauw, Heikant, Hengstdijk, Hengstdyk, Hulst, Kapellebrug, Kloosterzande, Kuitaart, Lamswaarde, Nieuw Namen, Ossenisse, Sint Jansteen, St Jansteen, Ter hole, Terhole, Vogelwaarde en Walsoorden. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Tilburg

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Hulst?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van natuursteen

Grafstenen Hulst

2
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Hulst

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van brons

Grafmonument Hulst

7
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Hulst van glas

Grafsteen Hulst

“Onze oprechte dank“

Beste Mevr. Scherff, Namens mijzelf en mijn kinderen, onze oprechte dank voor de correcte levering cq uitvoering van het gedenkteken van mijn vrouw t.w. Vera Meijnen Doeze Jager. Van diverse mensen al de complimenten ontvangen over de mooie uitvoering en ontwerp. We wilden als gezin nog graag iets bijzonders voor Vera doen dit had ze wel verdiend, U heeft daar invulling aangegeven, nogmaals onze dank hiervoor.

Januari 2024
Noord-beveland

“Speciale dank voor de ontwerper“

Wij willen u allen bedanken voor het mooie grafmonument van onze (...). We krijgen heel veel positieve reacties erop, speciale dank voor de ontwerper. Het is een eigen monument van (...) geworden.

Januari 2024
Middelburg

“In het echt nog beter en mooier dan op de schets“

PERFECT, dat is het juiste woord hiervoor. Het is precies zoals het is besproken en eerlijk gezegd is het in het echt nog beter en mooier dan op de schets. Het overtreft onze verwachtingen, alles is zo mooi gedaan en wij zijn hierover dan ook ontzettend tevreden, en niet alleen wij, maar ook de verdere familie, vrienden en kennissen. Ook de mensen die het monument hebben geplaatst hebben dat keurig en netjes gedaan. Het is een heel persoonlijk monument geworden en perfect gemaakt, alles klopt gewoon. Hartelijk dank hiervoor.

Januari 2024
Goes

“Woorden schieten te kort !!“

Vandaag is de gedenksteen van mijn man en onze vader (...) geplaatst en wil ik u hiervoor namens de kinderen en mijzelf heel hartelijk voor bedanken, woorden schieten te kort !! Er zijn geen woorden voor te vinden hoe mooi, maar vooral ook hoe er precies uit onze woorden, uitleg en bedoeling het door jullie zo tot stand is gebracht. Als we bij de steen staan is dit gewoon "(...)"weet het niet anders uit te drukken. Er werd gezegd "weer wat afgesloten " maar nee, als je erbij staat voelt het als een begin !! Gods rijke zegen toegewenst.

Januari 2024
Kapelle

“Mooi“

De plaat is prachtig geworden, exact als op het ontwerp. Ik heb heel veel mensen de foto gestuurd. Hier zijn heel veel positieve reacties gekomen en met name dat de plaat zo mooi is geworden. Nogmaals hartelijk dank voor de prettige begeleiding.

Januari 2024

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Tilburg om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hulst

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hulst maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Hulst Algemene Begraafplaats Hulst
Grafstenen Hulst Algemene Begraafplaats Hulst
Grafsteen Hulst Algemene Begraafplaats Hulst 1

Algemene Begraafplaats Hulst

Van der Maelstedeweg
4561 GV Hulst
grafsteen Kloosterzande Kloosterzande
Grafmonument Kloosterzande Kloosterzande
Grafmonumenten Kloosterzande Kloosterzande 1

Kloosterzande

Hulsterweg
4587 EB Kloosterzande
grafmonument Nieuw Namen Nieuw Namen
Grafstenen Nieuw Namen Nieuw Namen
Grafsteen Nieuw Namen Nieuw Namen 1

Nieuw Namen

Kerkpad
4568 AK Nieuw Namen
grafmonumenten Sint Jansteen Begraafplaats Sint Jansteen
Grafmonument Sint Jansteen Begraafplaats Sint Jansteen
Grafmonumenten Sint Jansteen Begraafplaats Sint Jansteen 1

Begraafplaats Sint Jansteen

Hoofdstraat
4564 AP Sint Jansteen