Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in IJsselsteinInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van IJsselstein

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van IJsselstein? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente IJsselstein en omgeving, zoals in IJsselstein en Ysselstein. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 15 minuten rijden van IJsselstein.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in IJsselstein?

1
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van natuursteen

Grafstenen IJsselstein

2
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in IJsselstein

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van brons

Grafmonument IJsselstein

7
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in IJsselstein van glas

Grafsteen IJsselstein

“Precies zoals we afspraken“

Bij deze nog mijn reactie op het plaatsen van het monument voor mijn zoon. Ik vind het er erg mooi uitzien, precies zoals we afspraken. Zal ergens de komende maand nog een mooi boompje er achter planten. Nogmaals mijn complimenten ook namens mijn andere zoons.

Maart 2024
Ijsselstein

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Maart 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Maart 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2024
Woerden

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van IJsselstein?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van IJsselstein

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van IJsselstein maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen IJsselstein Hoge Akker

Hoge Akker IJsselstein

Noord IJsseldijk
3402 PG IJsselstein

Grafstenen Hoge Akker IJsselstein

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Hoge Akker IJsselstein

grafsteen IJsselstein RK Begraafplaats Groenendijk
Grafmonument IJsselstein RK Begraafplaats Groenendijk
Grafmonumenten IJsselstein RK Begraafplaats Groenendijk 1

RK Begraafplaats Groenendijk IJsselstein

Sinds 1310, het jaar waarin de Nicolaaskerk in IJsselstein in gebruik werd genomen, begroeven de IJsselsteiners hun overledenen in de gewijde bodem in en rondom het kerkgebouw. In de kerk werden de rijke inwoners ter aarde besteld; de kerkvloer bevat nog vloerzerken die daaraan herinneren. De minder rijken werden rondom de kerk, op het kerkhof, begraven. Ook na de reformatie, toen het kerkgebouw in hervormde handen overging, bleef de kerk in gebruik als begraafplaats. Zowel hervormden of “gereformeerden”, zoals die toen genoemd werden, als Rooms-Katholieken werden er begraven.

Sint Nicolaasstraat
3401 BS IJsselstein