Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in Noord-BevelandInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Noord-Beveland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Noord-Beveland? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Noord-Beveland en omgeving, zoals in Colijnsplaat, Colynsplaat, Geersdijk, Geersdyk, Kamperland, Kats, Kortgene en Wissenkerke. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Noord-Beveland?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Noord-Beveland

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Noord-Beveland van glas

Grafstenen van glas

“Onze oprechte dank“

Beste Mevr. Scherff, Namens mijzelf en mijn kinderen, onze oprechte dank voor de correcte levering cq uitvoering van het gedenkteken van mijn vrouw t.w. Vera Meijnen Doeze Jager. Van diverse mensen al de complimenten ontvangen over de mooie uitvoering en ontwerp. We wilden als gezin nog graag iets bijzonders voor Vera doen dit had ze wel verdiend, U heeft daar invulling aangegeven, nogmaals onze dank hiervoor.

Juni 2024
Noord-beveland

“Onze oprechte dank“

Beste Mevr. Scherff, Namens mijzelf en mijn kinderen, onze oprechte dank voor de correcte levering cq uitvoering van het gedenkteken van mijn vrouw t.w. Vera Meijnen Doeze Jager. Van diverse mensen al de complimenten ontvangen over de mooie uitvoering en ontwerp. We wilden als gezin nog graag iets bijzonders voor Vera doen dit had ze wel verdiend, U heeft daar invulling aangegeven, nogmaals onze dank hiervoor.

Juni 2024
Noord-beveland

“Speciale dank voor de ontwerper“

Wij willen u allen bedanken voor het mooie grafmonument van onze (...). We krijgen heel veel positieve reacties erop, speciale dank voor de ontwerper. Het is een eigen monument van (...) geworden.

Juni 2024
Middelburg

“In het echt nog beter en mooier dan op de schets“

PERFECT, dat is het juiste woord hiervoor. Het is precies zoals het is besproken en eerlijk gezegd is het in het echt nog beter en mooier dan op de schets. Het overtreft onze verwachtingen, alles is zo mooi gedaan en wij zijn hierover dan ook ontzettend tevreden, en niet alleen wij, maar ook de verdere familie, vrienden en kennissen. Ook de mensen die het monument hebben geplaatst hebben dat keurig en netjes gedaan. Het is een heel persoonlijk monument geworden en perfect gemaakt, alles klopt gewoon. Hartelijk dank hiervoor.

Juni 2024
Goes

“Woorden schieten te kort !!“

Vandaag is de gedenksteen van mijn man en onze vader (...) geplaatst en wil ik u hiervoor namens de kinderen en mijzelf heel hartelijk voor bedanken, woorden schieten te kort !! Er zijn geen woorden voor te vinden hoe mooi, maar vooral ook hoe er precies uit onze woorden, uitleg en bedoeling het door jullie zo tot stand is gebracht. Als we bij de steen staan is dit gewoon "(...)"weet het niet anders uit te drukken. Er werd gezegd "weer wat afgesloten " maar nee, als je erbij staat voelt het als een begin !! Gods rijke zegen toegewenst.

Juni 2024
Kapelle

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Noord-Beveland?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Noord-Beveland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Noord-Beveland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Colijnsplaat Begraafplaats Colijnsplaat
Grafstenen Colijnsplaat Begraafplaats Colijnsplaat
Grafsteen Colijnsplaat Begraafplaats Colijnsplaat 1

Begraafplaats Colijnsplaat

Havelaarstraat
4486 BC Colijnsplaat
grafsteen Kamperland Begraafplaats Kamperland
Grafmonument Kamperland Begraafplaats Kamperland
Grafmonumenten Kamperland Begraafplaats Kamperland 1

Begraafplaats Kamperland

De hoofdingang van de begraafplaats bevind zich aan de hoofdweg, met een pleintje ervoor, waar u kunt parkeren. Let daarbij op, want eerst komt het pleintje/parkeervakken, dan pas de begraafplaats.
Als u het hek van de begraafplaats door gaat, komt u gelijk in het oude gedeelte. Links en rechts vind u de oude graven. Loopt u over het pad rechtdoor, dan komt u weldra in het nieuwe gedeelte. Ruim , overzichtelijk opgezet. In het midden van deze afdeling treft u ook de urnen aan.

Veerweg
4493 AT Kamperland
grafmonument Kats Algemene Begraafplaats Kats
Grafstenen Kats Algemene Begraafplaats Kats
Grafsteen Kats Algemene Begraafplaats Kats 1

Algemene Begraafplaats Kats

Noordlangeweg
4485 AN Kats
grafmonumenten Kortgene Begraafplaats Kortgene
Grafmonument Kortgene Begraafplaats Kortgene
Grafmonumenten Kortgene Begraafplaats Kortgene 1

Begraafplaats Kortgene

Hoofdstraat
4484 CD Kortgene
grafstenen Wissenkerke Begraafplaats Wissenkerke

Begraafplaats Wissenkerke

Nieuweweg
4491 PV Wissenkerke

Grafstenen Begraafplaats Wissenkerke

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Wissenkerke