Vandaag is onze winkel open

Grafstenen in SchiedamInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Schiedam

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Schiedam? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Schiedam en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Schiedam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Schiedam?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Schiedam

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Schiedam van glas

Grafstenen van glas

“Ik wil u bedanken“

Ik wil u bedanken voor het verzorgen van het gedenkteken op het graf van mijn moeder. Het is echt geworden zoals ons in de schets is voorgesteld en later is verwerkt in een digitale voorstelling.

Juni 2024
Schiedam

“conform afspraak“

Vandaag is conform afspraak het grafmonument geplaatst. Ik wil u hierbij aangeven dat het resultaat zeer mooi is geworden en daarvoor dank!

Juni 2024
Schiedam

“Mijn complimenten voor de uitvoering“

Vorige week is het monument geplaatst en afgelopen zondag heb ik het graf bezocht. Mijn complimenten voor de uitvoering, het monument ziet er prachtig uit.

Juni 2024
Schiedam

“Een zeer bijzonder graf“

Met deze email wil ik u en uw collega’s bedanken voor het meedenken met het ontwerp voor het graf van mijn vader. Ook wil ik u bedanken voor de plaatsing, waarbij duidelijk respect is getoond voor mijn vader en alles wat we al op het graf van mijn vader hadden gelegd. We hebben uiteindelijk een zeer bijzonder graf hebben gekregen waarvan iedereen zegt dat het echt laat zien wie mijn vader was.

Juni 2024
Schiedam

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Juni 2024
Schoonhoven

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Schiedam?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Schiedam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schiedam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Schiedam  St. Jacobus
Grafstenen Schiedam  St. Jacobus
Grafsteen Schiedam  St. Jacobus 1

St. Jacobus Schiedam

Begraafplaats Sint Jacobus ligt aan de overzijde van de Kerkweg gezien vanaf de Sint Jacobuskerk. De kerk zelf is een bijzonder gebouw, gelegen tussen de bomen. De kerk werd gebouwd tussen 1888 en 1890 in Neoromaanse stijl en aan de binnenkant is gebruikt van Zuid-Limburgs mergelsteen. Zowel de kerk als begraafplaats vallen onder de Parochie De Goede Herder. De begraafplaats aan de overzijde van de weg is compact van opzet en omheind met een coniferenhaag. Een sierlijk gietijzeren hek biedt toegang tot de begraafplaats.

Kerkweg
3124KD Schiedam
grafsteen Schiedam Beukenhof

Beukenhof Schiedam

De Beukenhof ligt in een groene bosrijke omgeving aan de rand van Schiedam. De begraafplaats heeft naast particuliere, algemene en Katholieke grafakkers ook een Islamitische grafakker. De begraafplaats bezit naast een diversiteit aan grafmonumenten / grafstenen / urnen ook een aantal monumentale bomen.

Burgemeester Van Haarenlaan
3118 GR Schiedam

Grafstenen Beukenhof Schiedam

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Beukenhof Schiedam