Grafstenen in SchiedamInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Schiedam? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Schiedam en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Schiedam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Ik wil u bedanken“

Ik wil u bedanken voor het verzorgen van het gedenkteken op het graf van mijn moeder. Het is echt geworden zoals ons in de schets is voorgesteld en later is verwerkt in een digitale voorstelling.

Februari 2016
Schiedam

“conform afspraak“

Vandaag is conform afspraak het grafmonument geplaatst. Ik wil u hierbij aangeven dat het resultaat zeer mooi is geworden en daarvoor dank!

December 2015
Schiedam

“Mijn complimenten voor de uitvoering“

Vorige week is het monument geplaatst en afgelopen zondag heb ik het graf bezocht. Mijn complimenten voor de uitvoering, het monument ziet er prachtig uit.

Oktober 2015
Schiedam

“Een zeer bijzonder graf“

Met deze email wil ik u en uw collega’s bedanken voor het meedenken met het ontwerp voor het graf van mijn vader. Ook wil ik u bedanken voor de plaatsing, waarbij duidelijk respect is getoond voor mijn vader en alles wat we al op het graf van mijn vader hadden gelegd. We hebben uiteindelijk een zeer bijzonder graf hebben gekregen waarvan iedereen zegt dat het echt laat zien wie mijn vader was.

Januari 2015
Schiedam

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Maart 2017
Schoonhoven

Welke collecties leveren wij in Schiedam?

1
natuurlijke grafstenen

Natuursteen grafmonumenten

2
grafmonumenten rvs band foto op glas

RVS en glas grafmonumenten

3
glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

4
zwerfkei grafmonumenten

Zwerfkeien als grafmonument

5
houten grafmonumenten

Grafmonument van hout

6
Bronzen grafstenen grafsteen met brons

Brons voor gedenktekens

7
cortenstaal grafmonumenten

Cortenstaal grafmonumenten

8
versteend hout grafsteen

Versteend hout als grafsteen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. Onze inspiratietuin in Elst bevat bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u die aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van het monument in onze regio?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Beukenhof Burgemeester Van Haarenlaan 1450 Schiedam

Beukenhof Schiedam

Burgemeester Van Haarenlaan
3118 GR Schiedam

Begraafplaatsen in de omgeving van Schiedam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Schiedam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.