Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk alle winkels

Grafstenen in SteinInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Stein? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Stein en omgeving, zoals in Elsloo, Stein en Urmond. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nederweert. Op minder dan 35 minuten rijden van Stein.

Inspiratiewinkel Nederweert Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“ Ik vind het heel erg mooi“

Vanochtend bij het graf wezen kijken. Het was een emotioneel moment; voor mijn gevoel was dit het laatste wat ik voor hem kon doen, maar ook emotioneel omdat het gedenkteken precies zo is uitgevallen als dat ik voor ogen had. Ik vind het heel erg mooi en ik wil jou en jullie team heel erg bedanken dat jullie mijn wens zo goed tot uitdrukking hebben gebracht.

April 2017
Venray

“indrukwekkend“

Ik ben vanmiddag gaan kijken naar t grafmonument van . Heel erg mooi en indrukwekkend dat versteende hout!

November 2016
Maasgouw

“zowel de steen als de opmaak erg mooi“

Afgelopen weekend zijn wij in Voerendaal naar het graf van onze zus geweest. Wij vinden zowel de steen als de opmaak erg mooi. Zeer tevreden!

Januari 2016
Voerendaal

“Bedankt“

Vanuit België kwamen we naar jullie vestiging in Tilburg. Hier werden we hartelijk en professioneel ontvangen. Door de vele voorbeelden van zowel de inspiratietuin als de website creëerde we samen met Geert een prachtig en uniek gedenkteken. Het zelf samengestelde graf werd visueel geschetst en later in een digitale ontwerp weergegeven. Van ontwerp tot plaatsing werd alles tot in de puntjes verzorgd. Het was een zeer aangename samenwerking met een uniek gedenkteken als resultaat. Hartelijk dank ik naam van fam. De Graeve

April 2019

“Helemaal naar onze wens“

Mijnheer van der Wielen,Geert: wij zijn uitermate tevreden met het werk door U en Uw team gepresteerd. Hopelijk kan het ook andere mensen op creatieve gedachten brengen. Alleen maar lof voor het mooie gedenkteken, appreciatie van collega's kunstenaars van mijn echtgenote, vriendenkring, broers en zus, maar voornamelijk onze kleinkinderen vinden Oma's gedenkteken mooi, echt alsof Oma het zelf zou gecreëerd hebben. Aangenaam werken met Den Hollandsche Gedenktekens; hulp bij het ontwerp, oog voor détail, afspraken stipt nageleefd, hartelijk dank. Beleefde groeten,jan verhoogen.

April 2019

Welke collecties leveren wij in Stein?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van natuursteen

Natuursteen grafmonumenten

2
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van glas

Glazen grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Stein

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van brons

Brons voor gedenktekens

7
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Stein van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Stein
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Elsloo Begraafplaats Schuttersdreef

Begraafplaats Schuttersdreef Elsloo

Past Haesenstraat
6181HW Elsloo
grafsteen Elsloo Kerkhof Op den Berg
Grafsteen Elsloo Kerkhof Op den Berg
Grafmonument Elsloo Kerkhof Op den Berg 1

Kerkhof Op den Berg Elsloo

De Rooms Katholieke Begraafplaats Op de Berg in Elsloo bevindt zich bij de Sint-Augustinuskerk aan de rand van het dorp. Als sinds 1459 worden er mensen op deze plek begraven. Er zijn veel bijzondere details te zien op het kerkhof, zoals oude familiegraven, maar ook een aantal stenen grafkruizen uit de 16e en 17e eeuw. Een bijzondere monument is de oude grafkapel, die boven de oude grafkelder van een oude vooraanstaande familie uit het dorp is gebouwd. Deze grafkelder is namelijk onderdeel geweest van de vorige kerk die hier tot 1843 stond. Vanaf eind 1962 werden er op het kerkhof geen nieuwe graven meer uitgegeven en konden er ook geen nieuwe grafstenen of grafmonumenten worden toegevoegd. Uiteindelijk werd in 1989 het kerkhof weer opengesteld worden er weer graven uitgegeven.

Op de Berg
6181 GT Elsloo
grafmonument Stein Algemene begraafplaats Kerensheide

Algemene begraafplaats Kerensheide Stein

Zwartdriesstraat
6171CA Stein
grafmonumenten Stein Begraafplaats Kerenheide

Begraafplaats Kerenheide Stein

Zwartdriesstraat
6171 CA Stein

Begraafplaatsen in de omgeving van Stein

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Stein maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.