Girafje op grafmonument voor kind

Girafje op grafmonument voor kind foto 1
Het vrolijk getekende girafje is gemaakt van rvs, zodat het voor lange tijd mooi blijft. Het girafje staat op een kleine denkplaat met ook een speelse vorm en licht ruw gemaakte randen. Dit zorgt voor de basis van het kindergrafmonument. Niet alleen he... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35012
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Giraf
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Het vrolijk getekende girafje is gemaakt van rvs, zodat het voor lange tijd mooi blijft. Het girafje staat op een kleine denkplaat met ook een speelse vorm en licht ruw gemaakte randen. Dit zorgt voor de basis van het kindergrafmonument. Niet alleen het girafje laat zien dat het hier om een grafmonument voor een kind gaat, ook de letterplaat is met zachte kleuren en speelse figuurtjes opgemaakt. Deze letterplaat is van glas en heeft een ondoorzichtige blauwe kleur. Hierdoor blijven de letters en tekeningen in veel licht omstandigheden goed zichtbaar.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.