Kindermonument met voetbal en vlinders

Dit kindermonument heeft eenvoudige lijnen, maar is voorzien van fraaie details. Het monument bestaat uit een bijna dichte dekplaat met een staande rechthoekige lettersteen, waarvan alle grote oppervlakken zijn gezoet en alle korte zijden ruw zijn bewe... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33364
Collectie Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby, Sport
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Lantaarn
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit kindermonument heeft eenvoudige lijnen, maar is voorzien van fraaie details. Het monument bestaat uit een bijna dichte dekplaat met een staande rechthoekige lettersteen, waarvan alle grote oppervlakken zijn gezoet en alle korte zijden ruw zijn bewerkt. Dit maakt het gedenkteken wat stoerder. De voetbal van natuursteen is een bijzondere persoonlijke toevoeging die verwijst naar de hobby en daarbij zijn ook drie blauwe glazen vlinders in het gedenkteken verwerkt. De naam is met een persoonlijke tekst met verheven letters van rvs op de lettersteen geplaatst. Ook bevat het rvs plaatje op de voetbal opschriften, bestaande uit de naam en de datums. In de ruw gevormde sparing in de dekplaat is ruimte om eventueel nog wat groen aan te brengen. Voor extra warmte en geborgenheid is het mogelijk om een kaarsje te branden in de aluminium lantaarn die op de hoek van het monument in het natuursteen is verankerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen