Kinder grafmonument glas

Kinder grafmonument glas foto 1
Kinder grafmonument met glas. Aan de afgeronde vormen van de grafbedekking is goed te zien dat het hier een kindergraf betreft. De glasplaat is met RVS-glashouders vastgezet. De print op het glas is volledig naar de wens van de klant ontworpen, onze ad... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21946
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Kinder grafmonument met glas. Aan de afgeronde vormen van de grafbedekking is goed te zien dat het hier een kindergraf betreft. De glasplaat is met RVS-glashouders vastgezet. De print op het glas is volledig naar de wens van de klant ontworpen, onze adviseurs kunnen u daar mee helpen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen