Kindergedenkteken met glazen foto en roze parels

Dit kindergedenkteken is ontworpen voor een tiener. Het ontwerp is heel eigentijds en er is geen natuursteen aan te pas gekomen. Het liggende deel is helemaal opgevuld met roze parels van glas en daarbij is het hart juist met witte glasparels gevuld, z... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30539
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Speciaal
Kleur Roze
Liggende deel Hart, RVS
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas en RVS

Productomschrijving

Dit kindergedenkteken is ontworpen voor een tiener. Het ontwerp is heel eigentijds en er is geen natuursteen aan te pas gekomen. Het liggende deel is helemaal opgevuld met roze parels van glas en daarbij is het hart juist met witte glasparels gevuld, zodat het hart net even wat beter opvalt. Natuurlijk is de grote letterplaat van glas de echte eye-catcher en hier kunnen allerlei foto's en teksten naar eigen inzicht en gevoel op geplaatst worden. Wij kunnen natuurlijk helpen met de vormgeving en compositie. Alle omringende delen, zoals de omranding, de zuilen met ingebouwde lantaarns en de rand van het hart, zijn van rvs gemaakt. Dit maakt het gedenkteken ook heel stoer en modern.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.