Kindergraf met glas en natuurlijke steen

Rustige en zachte kleuren bepalen de sfeer in dit bijzondere kindergrafmonument. Er is zowel natuursteen als glas gebruikt. De omranding is geheel van natuursteen in een grijze kleur en daarbinnen is het graaf deels bedekt met rozenkwarts en deels met ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24781
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Rustige en zachte kleuren bepalen de sfeer in dit bijzondere kindergrafmonument. Er is zowel natuursteen als glas gebruikt. De omranding is geheel van natuursteen in een grijze kleur en daarbinnen is het graaf deels bedekt met rozenkwarts en deels met beplanting. Het matte oppervlak van het natuursteen versterkt de zachte uitstraling, maar ook de licht ruw gehakte zijden zorgen voor een fraai detail. Het staande deel bestaat uit een ruwe steen met een lichtgrijze textuur, waarop het oranje-zwarte glazen vlindertje een mooie plek heeft gevonden. Voor de steen is op speelse hartvormige RVS houders de matte glasplaat geplaatst en deze heeft een fraaie ijsblauwe matte kleur met daarop, naast de opschriften in wit emaille, een schildering van bloemetjes, gras en hartjes.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.