Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kindergrafmonument

Kindergrafmonument foto 1
Kindergrafmonument met 3 sterren van RVS en een glazen plaat voor het opschrift.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. De natuur levert ons de mooiste materia... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18352
Bewerking Emailleren
Collectie Glas, Natuurlijk, Natuursteen, RVS
Graftype Enkel, Natuurlijk
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Ster

Productomschrijving

Kindergrafmonument met 3 sterren van RVS en een glazen plaat voor het opschrift.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.