Kindergrafsteen met zachte natuurlijke vormen

Deze zachtgrijze kindergrafsteen is geheel gemaakt van natuursteen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er veel manieren om met natuursteen toch een zachte en warme uitstraling te creëren. Hier hebben wij de ruwe gehakte randen geslepen e... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35398
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze zachtgrijze kindergrafsteen is geheel gemaakt van natuursteen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er veel manieren om met natuursteen toch een zachte en warme uitstraling te creëren. Hier hebben wij de ruwe gehakte randen geslepen en geschuurd zodat alle randen zacht aanvoelen. De oppervlakken van zowel de letterstenen als de dekplaat zijn vlak en egaal gemaakt, maar hebben wel een iets ruwe afwerking, zodat het aanvoelt zoals een zwerfkei. Op de letterstenen zijn hier eigenlijk helemaal geen teksten gemaakt, maar zijn er kindertekeningen van de maan en sterren ingegraveerd en vervolgens met wit ingeschilderd. De naam en datum zijn juist uitgespaard uit een vriendelijke ster van rvs die een plek op de liggende steen heeft gekregen. De liggende steen is een grote dekplaat die over de hele grafzerk ligt. Naast een rvs lantaarn is er ook nog een kleine maanvormige sparing gemaakt voor beplanting

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.