Kindergrafsteen vlinder

Kindergrafsteen vlinder foto 1
Kindergraf met een glazen vlinder in de kleuren van een regenboog. Het glas is door middel van verhitting versmolten tot een geheel. Er wordt vaak gekozen voor een ovalen omranding omdat dit vriendelijker oogt dan een rechthoek of een vierkant.Door het... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20995
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs

Productomschrijving

Kindergraf met een glazen vlinder in de kleuren van een regenboog. Het glas is door middel van verhitting versmolten tot een geheel. Er wordt vaak gekozen voor een ovalen omranding omdat dit vriendelijker oogt dan een rechthoek of een vierkant.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen