Kleurrijk glazen kindermonument vlinder

Kindermonument met glas en een kleurrijk vlindertje. De glasparels in het liggende gedeelte zijn in vele kleuren verkrijgbaar, maar in dit monument passen ze qua kleur goed bij het glazen vlindertje dat boven op de letterplaat is gemaakt. De omranding ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33155
Artikelnummer 15865
Bewerking Gezoet
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Glas Glasfusing, Smeltglas
Kleur Oranje
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas, Glazen kleurplaat, Hart, Kunstenaars
Productgroep Kindermonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Hart, Vlinder
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Kindermonument met glas en een kleurrijk vlindertje. De glasparels in het liggende gedeelte zijn in vele kleuren verkrijgbaar, maar in dit monument passen ze qua kleur goed bij het glazen vlindertje dat boven op de letterplaat is gemaakt. De omranding is van natuursteen en heeft een gezoet oppervlak, wat zorgt voor een moderne uitstraling en bovenal de aandacht laat uitgaan naar alle fraaie en kleurrijke glazen delen. Wanneer u goed kijkt, ziet u dat de letterplaat een bijzondere structuur heeft. Dit is met een speciale smelttechniek gedaan en het mooie is dat hierdoor de teksten op de glasplaat beter leesbaar worden en het geheel een meer natuurlijke uitstraling krijgt. Het vlindertje is gemaakt met behulp van glasfusing.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen