Glazen kindermonument met sportief thema en foto

Met behulp van glasfusing is de heldere groene kleur op het liggende deel tot stand gekomen. Dit groen gemaakte glas bevat een tekst aan de voorzijde en geeft dit glazen kindermonument een heel sportieve sfeer. Het liggende deel is verder bedekt met he... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33964
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij, Sport en spel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby, Sport
Kleur Groen, Zwart
Leeftijd kind
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Met behulp van glasfusing is de heldere groene kleur op het liggende deel tot stand gekomen. Dit groen gemaakte glas bevat een tekst aan de voorzijde en geeft dit glazen kindermonument een heel sportieve sfeer. Het liggende deel is verder bedekt met helder witte bergkristallen. Als staande deel is er gekozen voor een zwart granieten zuil met de textuur van een sterrenhemel, waarin de opschriften zijn gemaakt. Daarnaast benadrukt de glazen fotoprint het persoonlijke karakter van dit kindermonument, omdat hier alle ruimte is voor creativiteit en eigen meegebrachte foto's. Onze vormgever helpt graag om er een unieke en vooral persoonlijke compositie van te maken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.