Moderne en rustiek kindermonument van glas

Moderne en rustiek kindermonument van glas foto 1
Dit moderne en rustieke kindergrafmonument heeft als staande deel een glazen letterplaat. Deze is opgemaakt met een witte lijntekening met grassen, bloemen en vlinders en dit geheel is aan de voorzijde ingesmolten. De achterzijde van de glasplaat is ie... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25926
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Wit
Leeftijd baby
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit moderne en rustieke kindergrafmonument heeft als staande deel een glazen letterplaat. Deze is opgemaakt met een witte lijntekening met grassen, bloemen en vlinders en dit geheel is aan de voorzijde ingesmolten. De achterzijde van de glasplaat is iets ondoorzichtig gemaakt, waardoor alle decoratie en teksten op de glasplaat beter leesbaar zijn. Daarnaast zorgt het voor een rustiek geheel samen met de matgrijze dekplaat van natuursteen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.