Natuurlijk kindermonument met glas

Grafmonumenten voor kinderen hebben vaak speelse elementen, vaak in de vorm van dieren, hartjes, bloemen of andere speelse vormen in vrolijke kleuren. Bij dit natuurlijke kindermonument met glas zit het speelse element juist in de combinaties in vorm e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32257
Catalogus Kindermonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Grafmonumenten voor kinderen hebben vaak speelse elementen, vaak in de vorm van dieren, hartjes, bloemen of andere speelse vormen in vrolijke kleuren. Bij dit natuurlijke kindermonument met glas zit het speelse element juist in de combinaties in vorm en materiaal en is het kleurpalet vooral rustig gehouden. Zo is de zachte mat gemaakte glazen letterplaat in een blauwe tint voor het onbewerkte exemplaar natuursteen geplaatst en zijn daarachter drie zwevende sterren van RVS aangebracht. De wit geëmailleerde letters hebben hierdoor een mooie natuurlijke achtergrond en blijven goed leesbaar. Het liggende gedeelte is geheel bedekt met gladde grijsblauwe stenen die binnen de omranding van natuursteen vallen. De rechte en strakke lijnen worden afgewisseld met organische vormen, waarbij het kleuren pallet voor rust en eenheid zorgt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.