Natuurlijk kindermonument met glas

Grafmonumenten voor kinderen hebben vaak speelse elementen, vaak in de vorm van dieren, hartjes, bloemen of andere speelse vormen in vrolijke kleuren. Bij dit natuurlijke kindermonument met glas zit het speelse element juist in de combinaties in vorm e... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32257
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonumenten voor kinderen hebben vaak speelse elementen, vaak in de vorm van dieren, hartjes, bloemen of andere speelse vormen in vrolijke kleuren. Bij dit natuurlijke kindermonument met glas zit het speelse element juist in de combinaties in vorm en materiaal en is het kleurpalet vooral rustig gehouden. Zo is de zachte mat gemaakte glazen letterplaat in een blauwe tint voor het onbewerkte exemplaar natuursteen geplaatst en zijn daarachter drie zwevende sterren van RVS aangebracht. De wit geëmailleerde letters hebben hierdoor een mooie natuurlijke achtergrond en blijven goed leesbaar. Het liggende gedeelte is geheel bedekt met gladde grijsblauwe stenen die binnen de omranding van natuursteen vallen. De rechte en strakke lijnen worden afgewisseld met organische vormen, waarbij het kleuren pallet voor rust en eenheid zorgt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.