Natuurlijk kindermonument met witte keien

Geheel omrand met witte keien, heeft dit kindermonument een natuurlijke, maar ook een heel frisse uitstraling. De witte keien hebben een fijne graanachtige structuur. Prominent op de grafzerk is het kussensteen geplaatst, waarop de belettering is aange... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32219
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Geheel omrand met witte keien, heeft dit kindermonument een natuurlijke, maar ook een heel frisse uitstraling. De witte keien hebben een fijne graanachtige structuur. Prominent op de grafzerk is het kussensteen geplaatst, waarop de belettering is aangebracht. De kussensteen is van de steensoort Azul Macauba en heeft een kleurpalet dat lijkt op de oceaan. De steen biedt verder ruimte aan een foto op porselein en als extra detail is een gekleurd glazen vlindertje aangebracht. Rondom en voor de kussensteen is veel ruimte voor beplanting en biedt de, vooraan geplaatste, lantaarn extra warmte en geborgenheid. Eigenlijk heeft dit monument een heel ingetogen stijl, maar zorgen de bijzondere materialen en persoonlijke toevoegingen voor een uniek geheel.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.