Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Roze kindergraf van glas

Dit roze kindergraf van glas is ontworpen voor een meisje. In het ontwerp zijn zoveel mogelijk zachte, maar ook speelse elementen gebracht. Dit is goed te zien aan de vlinders van RVS en glas. De ronde vorm van het zerkje is geheel omrand en belegd met... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32635
Bewerking Emailleren
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk
Dieren Vlinder
Graftype Kort graf
Kinderlijk Vlinder
Kleur Roze
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Dit roze kindergraf van glas is ontworpen voor een meisje. In het ontwerp zijn zoveel mogelijk zachte, maar ook speelse elementen gebracht. Dit is goed te zien aan de vlinders van RVS en glas. De ronde vorm van het zerkje is geheel omrand en belegd met roze glas, waarop met wit emaille een persoonlijke tekst is geplaatst. Door de witte bergkristallen en de kleine plantjes blijft het monument een licht en open karakter houden. De staande glazen letterplaat heeft een fraaie zachte structuur, doordat deze mat is gemaakt. Hierop zijn de naam en de datum met wit emaille in speelse letters aangebracht.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.