Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Roze kindergraf van glas

Glas is kleurvast en biedt vele mogelijkheden om een kindergraf in kleur te ontwerpen. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij uw kindje. Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33646
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kinderlijk Bloemen
Kleur Paars, Roze
Materiaal Glas
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Glas is kleurvast en biedt vele mogelijkheden om een kindergraf in kleur te ontwerpen. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij uw kindje.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.