Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Speels kindermonument met vlinders

De opvallende witte en blauwe glasparels geven een heel frisse tint aan dit speelse kindermonument. Heel prominent op het korte graf prijkt een grote vlinder van natuursteen dat de naam en andere opschriften draagt. Net als de omranding is het bijna z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31352
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Kort graf, Met bijzondere betekenis, Natuursteen
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

De opvallende witte en blauwe glasparels geven een heel frisse tint aan dit speelse kindermonument. Heel prominent op het korte graf prijkt een grote vlinder van natuursteen dat de naam en andere opschriften draagt. Net als de omranding is het bijna zwarte natuursteen van de grote vlinder mat gemaakt en hebben de randen een subtiel facet gekregen, waardoor het geheel mooi zacht wordt.De lange glooiende vlakken voorkomen dat er ook maar één rechte lijn in het monument zit en dit zorgt voor een speels effect. Er zijn ook drie glazen vlindertjes aangebracht die door de slanke RVS-steunen lijken te zweven boven het graf. De wit met blauwe kleuren zijn geheel versmolten in het glas en dat zorgt ervoor dat de kleur altijd mooi blijft. Dankzij de combinatie van kleuren, de vlindertjes en de glooiende vormen, heeft dit moment een frisse en speelse aanblik.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen