Speelse boom van natuursteen voor kindergraf

Juist voor een kindergraf is een opvallend en uniek ontwerp extra bijzonder. Dit grafmonument voor een kindergraf is zonder twijfel speels ontworpen. Hoewel er traditioneel natuursteen wordt gebruikt, is dit monument juist heel bijzonder en eigentijds.... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35590
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Juist voor een kindergraf is een opvallend en uniek ontwerp extra bijzonder. Dit grafmonument voor een kindergraf is zonder twijfel speels ontworpen. Hoewel er traditioneel natuursteen wordt gebruikt, is dit monument juist heel bijzonder en eigentijds. De matte afwerking van het natuursteen draagt extra bij aan de eigentijdse uitstraling. De boom staat symbool voor de boom des levens en daarnaast illustreert deze boom met de gevallen blaadjes de te vroeg gekomen herfst. De blaadjes hebben extra reliëf en een lichtere kleur gekregen door het met de hand aangebrachte prikwerk. De naam en datums zijn met een luchtig handschrift lettertype ingegraveerd en hierdoor krijgt het grafmonument een open en vriendelijk karakter. Door de compacte ronde afmetingen van het liggende deel, waar ook weer bladeren als decoratie zijn aangebracht, past dit monument op veel begraafplaatsen met uiteenlopende grafmaten.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.