Sprookjesachtig kindermonument

Sprookjesachtig kindergraf voor een meisje. Het monument is opgebouwd uit glas met glazen vlinders op RVS pennen. Glas is duurzaam en de kleuren zijn kleurvast. Het monument zal altijd mooi blijven. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijz... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33530
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Ridders en prinsessen
Dieren Vlinder
Glas Floatglas kleur, Glasfusing
Glasprint Folie op glas
Kinderlijk Vlinder
Kleur Blauw, Lichtblauw
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Glazen kleurplaat
Productgroep Kindermonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Sprookjesachtig kindergraf voor een meisje. Het monument is opgebouwd uit glas met glazen vlinders op RVS pennen. Glas is duurzaam en de kleuren zijn kleurvast. Het monument zal altijd mooi blijven.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.