Kindergraf met persoonlijke kinderaccessoiresAl mogelijk vanaf 1.800,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie persoonlijke accessoiresEen kompleet persoonlijk monument

Accessoires voor kindermonumenten zijn zorgvuldig vormgegeven. Behalve brons zijn er tegenwoordig steeds meer materialen waar mooie accessoires van worden gemaakt, zoals RVS en glas. Deze materialen hebben een modernere uitstraling dan het meer klassieke brons.

Persoonlijke accessoires

In onze showroom en inspiratietuin ziet u tientallen accessoires voor kindermonumenten. Mocht u net iets anders willen dan ontwerpen en realiseren wij een persoonlijke accessoire voor u. Het voordeel van persoonlijk accessoires is dat deze op maat ontworpen worden en dus altijd volledig in harmonie zijn met de rest van het gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Speelser & eigentijds

bekende figuren

Vaak heeft een kindermonument een wat speelser en eigentijds karakter.

Extra bijzonder maakt u het monument door figuren uit tekenfilms, boeken of series toe te voegen.

We bieden u de mogelijkheid om zelf een favoriete afbeelding aan te leveren. De afbeelding kan op het glas, maar ook, zoals in dit geval, als accessoire voor de letterplaat worden geplaatst.

Vraag prijsinformatie aan

Herkenbaarheid

en monument voor een kindje

In het grafmonument moet naar voren komen hoe uw kindje was. Het moet herkenbaar zijn.

Ook wilt u dat het zichtbaar een monument voor een kind is, daarvoor moet het monument een uitstraling hebben die bij een kind past. Speels, lieflijk. Niet oubollig.

Vraag prijsinformatie aan

Voorbeelden op de website

ter inspiratie

De voorbeelden op onze website zijn er om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Iedereen is uniek en daarom maken we altijd een nieuw ontwerp voor het gedenkteken. Het gaat er om wat u mooi en passend vindt.

Door tijdens een persoonlijk gesprek goed naar u te luisteren ontwerpen we samen met u een mooi gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Kindergraf natuurlijk

ruwe stenen

Natuurlijk kindergraf wat een jonge en kinderlijke uitstraling heeft gekregen door de toepassing van glazen decoraties met heldere kleuren.

De sterren zijn van gesmolten glas gemaakt en zijn voorzien het opschrift en een persoonlijke groet. De 3 sterren ziet u terug op het wolkje van glas met persoonlijke tekst.

Vraag prijsinformatie aan

De accessoires moeten natuurlijk wel bij het gedenkteken passen

we zorgen voor een harmonieus geheel

Om een mooi en harmonieus gedenkteken te realiseren passen we accessoires toe in alle mogelijke materialen en kleuren. We geven het gedenkteken precies die uitstraling die zowel goed bij u als bij uw kindje past.

accessoires kindermonument rvs laptop mobieltje

Eigentijdse accessoires

accessoires kindermonumenten glasfusing vlinders

Glasfusing vlinders

accessoires kindermonument maan rvs op teakhout

Persoonlijke accessoires

Glasfusing bloemetjes en regenboog

RVS vlinders

Door de hoog geplaatste regenboog en bloemetjes van gekleurd glas, maar ook de rvs vlinders en het sierlijke RVS lint, oogt het monument heel levendig en vrolijk.

Voor de juiste balans in het monument hebben de RVS elementen, zoals het lint, de vlinders, maar ook de letters op het versteende hout, een matte afwerking.

Vraag prijsinformatie aan

Oriënteren in onze showroom

monumenten en grafaccessoires

Ons doel is u zoveel mogelijk voorbeelden in het echt te laten zien. Dit achten wij van groot belang, omdat de keuze voor een grafmonument een blijvende keuze is voor jaren.

Ziet u een accessoire die u bevalt, dan kunt u die meteen uitproberen bij grafsteen voorbeelden in showroom of in onze inspiratietuin.

Informatie over onze showroom.

accessoires kindermonument rvs vlinder showroom

Bewaar wat u aanspreekt

bekijk later nog eens

Goed oriënteren is heel belangrijk in het keuzeproces dat u doorloopt. Op onze website bieden wij u daarom heel veel voorbeelden en informeren u zo veel mogelijk. Een handig hulpmiddel hierbij is onze fotomap. Hierin bewaart u voorbeelden die u aanspreken en kunt u ze op een later tijdstip nog eens bekijken.

De keuze voor een kindermonument is een duurzame, blijvende keuze en een gedegen oriëntatie is daarom van heel groot belang.

Vraag prijsinformatie aan

Er is veel te zien in onze inspiratietuin en showroom

accessoires en monumenten bekijken

Een bezoek aan onze inspiratietuin en showroom is echt de moeite waard. Hier ziet u vele persoonlijke ideeën toegepast op complete monumenten. Juist doordat de grafstenen in de buitenlucht zijn opgesteld, krijgt u een realistisch beeld van onze unieke grafstenen.

Video: wat kunt u verwachten?

accessoires kindermonument vlinder glasfusing inspiratietuin

Vlinders glasfusing, aluminium en RVS

accessiores kindermonumenten cortenstaal vogeltje bloemen inspiratietuin

Cortenstaal accessoires

accessoires kindermonument bronzen paard showroom

Accessoires van brons

RVS Hartjes

glazen grafmonument

Glazen kindermonument wat door het kleurgebruik een jongensachtige uitstraling heeft gekregen. Symbolisch is er een wolk op de glazen letterplaat aangebracht.

Op het liggende gedeelte zijn hartjes van rvs geplaatst.

Vraag prijsinformatie aan

Accessoires van cortenstaal

er is veel mogelijk

Er is veel mogelijk met cortenstaal. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bloem of vogeltje van cortenstaal.

Heeft u zelf ideeën? Wij ontwerpen samen met u een persoonlijk monument en kiezen daar de juiste accessoires bij. We maken het ontwerp kosteloos en geheel vrijblijvend voor u.

Vraag prijsinformatie aan

RVS Hartjes

glazen wolk, letterplaat en omranding

Glazen gedenkteken waar op de letterplaat symbolisch een ladder naar de hemel is geplaatst. De wolk, met persoonlijk opschrift, is degelijk met RVS houders op de letterplaat bevestigd.

Liefdevol zijn er 3 RVS hartjes geplaatst onder de letterplaat. Het gedenkteken is zo goed als onderhoudsvrij en zal alleen af en toe met water schoongemaakt moeten worden.

Vraag prijsinformatie aan

Heeft u nog geen idee?

voorstellen waaruit u kunt kiezen

Het uitzoeken van een gedenkteken is niet makkelijk. Het kan zijn dat u nog niet helemaal weet wat u wilt. Door goed naar u te luisteren komen we met voorstellen waar u uit kunt kiezen.

Gaandeweg creëren we samen met u een persoonlijk gedenkteken waar u een goed gevoel bij heeft.

Vraag prijsinformatie aan

Voorbeelden bekijken en daarna gratis een ontwerp laten maken

de juiste keuzes maken

Door u veel voorbeelden te laten zien geven we u inzicht in de mogelijkheden die er zijn. Het beste is natuurlijk om even langs te komen en ideeën op te doen in onze inspiratietuin met ruim 600 voorbeelden van gedenktekens. Hier ziet u alle voorbeelden en materialen in het echt. Op basis van de voorbeelden uit uw persoonlijke fotomap, de monumenten uit onze inspiratietuin en uw persoonlijke ideeën en wensen maken we tijdens uw bezoek, geheel vrijblijvend, een mooi en uniek ontwerp voor u.

1
accessoires kindermonument inspiratietuin

Bezoek inspiratietuin

In alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Wat is er te zien
2
accessoires kindermonument showroom

Bezoek showroom

Accessoires in alle mogelijk materialen, afmetingen en vormen bekijken. U kunt de accessoires uit de showroom meteen uitproberen in onze inspiratietuin.

Onze showroom
3
accessoires kindermonument ontwerp gratis

Samen ontwerpen

Op een creatieve wijze ontwerpen de adviseurs van Den Hollandsche samen met u een persoonlijk gedenkteken. We maken het ontwerp geheel vrijblijvend voor u.

Plan een afspraak