Grafsteen voor een baby

Wij kunnen u helpen met het ontwerp en de vervaardiging van een grafsteen voor een baby. Afhankelijk van uw wensen kunnen we deze vormgeven van heel intgetogen tot heel uitgesproken. Onze ontwerpster is zeer ervaren om u op een passende en creatieve manier te helpen bij de totstandkoming van een persoonlijke grafsteen voor een baby.

Roze grafsteen baby voor een meisje

Dit kleine ovalen grafsteen baby is ontworpen voor een meisje en geheel van glas gemaakt. Er is alleen een basis van natuursteen gebruikt om de heldere roze omranding van glas te dragen en het midden is het graf bedekt met witte steentjes. De staande plaat is van smeltglas gemaakt en heeft daardoor een 'waterige' structuur. Naast dat het zorgt voor een fraaiere uitstraling is de glasplaat ook iets minder doorzichtig en komen de teksten en illustraties beter naar voren. De onderste tekening is gemaakt met pasteltinten en witte accenten en wat veel rust brengt in het ontwerp. Bovenin de glasplaat sieren een kleurrijke regenboog en een vlindertje van glasfusing de baby grafsteen.

Roze kindergrafsteen voor een meisjefoto 1
Roze grafsteen baby voor een meisje foto 1
Roze grafsteen baby voor een meisje foto 2
Roze grafsteen baby voor een meisje foto 3
Roze grafsteen baby voor een meisje foto 4

Roze grafsteen baby

Bijzonder grafmonument ontworpen voor een baby. In de glazen letterplaat is gebruik gemaakt van een glasprint. Hierdoor is het mogelijk om het beeld dat u graag wilt terugzien, te verwerken in de glazen letterplaat. Ons grafisch team helpt u hierbij om een passend beeld te creëren. Door in de letterplaat veel met roze te werken en deze kleur ook in de steentjes in het liggende deel terug te laten komen, komen alle elementen fraai samen. Het natuursteen van deheeft een lichte kleur met een zachte textuur. De baby grafsteen heeft hierdoor een zachte, vrouwelijke uitstraling.

Roze grafsteen baby foto 1

Moderne grafsteen baby van glas

Dit moderne en rustieke kindergrafmonument heeft als staande deel een glazen letterplaat. Deze is opgemaakt met een witte lijntekening met grassen, bloemen en vlinders en dit geheel is aan de voorzijde ingesmolten. De achterzijde van de glasplaat is iets ondoorzichtig gemaakt, waardoor alle decoratie en teksten op de glasplaat beter leesbaar zijn. Daarnaast zorgt het voor een rustiek geheel samen met de matgrijze dekplaat van natuursteen.

Moderne en rustiek kindermonument van glasfoto 1

Lief gedenkteken voor een baby of peuter

Het verlies van een kind is vaak niet met woorden te beschrijven. Bij het ontwerp van een gedenkteken houden we hier rekening mee en proberen juist met beelden iets te vertellen. Het gaat bovendien niet alleen om de beelden die in een gedenkteken worden verwerkt, maar om de hele uitstraling. Het kleur- en materiaal gebruik spelen hierbij een belangrijke rol. Deze baby grafsteen is ontworpen voor een heel jong kind en is daarom gemaakt van zacht aanvoelende materialen en zachte kleuren. Het natuursteen waarvan op beeld van het beertje rustend op de maan is gemaakt is Frans kalksteen. Kalksteen is een poreuze steensoort dat aan het oppervlak zacht aanvoelt en een zachte kleur met een matte afwerking. Ook de omranding is van deze soort gemaakt. Onder het beertje, nog net op het staande deel, is plek voor een opschrift en hier is met een verheven letter de naam toegevoegd. De datum en de persoonlijke boodschap zijn juist weer verdiept in het steen gemaakt en met blauwe lak ingeschilderd. Op de iets bredere omranding van de voorzijde is een blauw glasplaatje op vier rvs pootjes bevestigd, waarop een zelfgekozen afbeelding is aangebracht in wit emaille. Hier is gekozen voor een voet- en handafdruk. Voor een frisse uitstraling is het grafje verder bedekt met glasparels in verschillende blauwe tinten.

Lief gedenkteken voor een baby of peuter foto 1
Lief gedenkteken voor een baby of peuter foto 1
Lief gedenkteken voor een baby of peuter foto 2
Lief gedenkteken voor een baby of peuter foto 3
Lief gedenkteken voor een baby of peuter foto 4
Lief gedenkteken voor een baby of peuter foto 5

Speels grafmonument met roze vlinders

Dit roze grafmonument is ontworpen voor een jong meisje. Er is veel glas gebruikt omdat hier heel fraai de juiste sfeer mee gemaakt kan worden. Met speciale smelttechnieken heeft het glas van de omranding bijvoorbeeld een heldere roze kleur gekregen en heeft de voorste glazen letterplaat een gedruppelde textuur waardoor deze iets ondoorzichtig wordt. Zo komen de namen beter uit die geëmailleerd zijn aangebracht en zorgen de met glasfusing gemaakte vlinders voor die speelse noot. Daarachter staat een tweede glasplaat waarop met een andere smelttechniek een golvende decoratie is gemaakt. De baby grafsteen krijgt hierdoor meer diepte. Het liggende deel is binnen de roze omranding van glas bedekt met gladde grijze kiezels.

Speels grafmonument met roze vlindersfoto 1
Speels grafmonument met roze vlinders foto 1
Speels grafmonument met roze vlinders foto 2
Speels grafmonument met roze vlinders foto 3