Grafsteen plaatsenNederland, België en de grensstreek van Duitsland

We plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we ook monumenten in geheel België en de grensstreek van Duitsland. We zijn regelmatig bij u in de buurt. Het gedenkteken ontwerpen we geheel conform de regels en richtlijnen van uw begraafplaats. De plaatsing en/of werkzaamheden hebben wij volledig in eigen beheer en worden uitgevoerd door ons eigen team met vakmensen. Bij ons is uw monument in vertrouwde handen, hier staan wij garant voor.

plaatsing grafmonument vakmensen den hollandsche

“Eigen vakmensen”

Alle soorten monumenten worden door onze eigen vakmensen geplaatst.

plaatsing grafmonument zonder extra kosten

“Zonder extra kosten”

We plaatsen zonder extra kosten in heel Nederland. In overleg ook in België en Duitsland.

plaatsing grafmonument garantie

“Hoge kwaliteit”

De schoonheid van het gedenkteken moet jarenlang zichtbaar blijven.

Plaatsing van het monument

milieuvriendelijke fundering

Door onze beproefde plaatsingsmethode voorkomen wij zoveel mogelijk eventuele verzakkingen. Alleen daardoor kunnen wij u een kwaliteitsproduct garanderen.

plaatsing grafmonument fundering

Met zorg geplaatst

Al onze monumenten zijn uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan de materialen, levensduur, kleurechtheid en onze wijze van plaatsen.

Bekijk onze garantievoorwaarden op de pagina garantie en service.

kindermonumenten klantreactie

“…hoe wij dat in gedachten hadden!”

Onlangs werd grafsteen van mijn zoontje geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden hoe het geworden is! Het was ook hoe wij dat in gedachten hadden! Verder ook tevreden hoe het hele proces verlopen is.

Wij zijn op de juiste momenten gebeld en geinformeerd over de stand van zaken. Helemaal goed! Heel erg bedankt!

Leeuwarden

kindermonumenten klantreactie

“Het moest iets speciaals zijn en dat is het echt geworden…”

We zijn zeer fijn geholpen. Op de eerste gesprek was er alle tijd voor ons. De tekening werd mooi geschetst en alles werd goed overlegd. Toen was het wachten op de 3d tekening. Deze was al erg mooi gemaakt. Met wat kleine aanpassingen was het precies wat wij bedoelde. En toen wachten op de plaatsing er van. We konden eigenlijk niet wachten wilde hem liever gisteren geplaatst hebben dan vandaag. Maar het was echt het wachten waard.

Het is echt geworden zoals we graag wilde. Het moest iets speciaals zijn en dat is het echt geworden. We hadden echt het WAUW effect toen we het zagen. Bij deze willen we Jullie hartelijk danken voor het maken en het plaatsen van dit mooie gedenkteken. Nog maal onze dank er voor.

Lopik

kindermonumenten klantenreactie

“…ontzettend tevreden zijn naar hoe het geworden is.”

Afgelopen dinsdag is het monument van onze mooi dochter geplaatst. Graag willen wij jullie laten weten dat we ontzettend tevreden zijn naar hoe het geworden is. Mooier dan we hadden durven hopen, heeft ons kind een heel “mooi” plekje. Ook gaat onze waardering uit naar de twee vakmannen die het monument geplaatst hebben, heel zorgvuldig en heel netjes hebben ze dit gedaan, bedankt mannen. Ook Karsten bedankt voor het maken van de foto collage, de foto,s komen prachtig tot hun recht. Wim bedankt voor het op papier zetten van wat wij in ons hoofd hadden, in het echt is het nog mooier dan dat de tekening al deed vermoeden.

Verder de makers de tussenpersonen en iedereen die wij vergeten hartelijk dank! De reacties zijn overweldigend, en wij kunnen iedereen jullie bedrijf aanraden, wat we ook zeker doen.

Leusden

Lees meer ervaringen van klanten over de vervaardiging van het grafmonument door Den Hollandsche.

Compleet monument vanaf € 1.350

Op een creatieve wijze ontwerpen de adviseurs van Den Hollandsche samen met u een persoonlijk gedenkteken.

We plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we ook monumenten in geheel België en de grensstreek van Duitsland. Het gedenkteken ontwerpen we geheel conform de regels en richtlijnen van uw begraafplaats. De plaatsing en/of werkzaamheden hebben wij volledig in eigen beheer en worden uitgevoerd door ons eigen team met vakmensen.

Meer informatie een persoonlijk grafmonument.

Inclusief

 • Modelprijs
 • Basisafmetingen
 • Keuze uit basis assortiment graniet
 • Montage en productie
 • Betonplaat met wapening
 • Standaard grafbedekking
 • Basisplaatsing
 • 21% BTW

Exclusief

 • Belettering
 • Accessoires
 • Toeslag duurdere materialen