Bronzen urn geplaatst op zuil

Bronzen urn geplaatst op zuil foto 1
De fraai vormgegeven bronzen urn is geplaatst op een natuurstenen zuil. Onderaan de zuil is bronzen belettering aangebracht.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze sy... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 2220
Collectie Beelden en Symbolen
Graftype Enkel
Materiaal Brons
Subtype Enkel staand

Productomschrijving

De fraai vormgegeven bronzen urn is geplaatst op een natuurstenen zuil. Onderaan de zuil is bronzen belettering aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.