Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Cortenstalen zuil

Cortenstalen zuil foto 1
Fraaie zuil uitgevoerd in duurzaam, weerbestendig cortenstaal. Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3146
Collectie Brons, Cortenstaal, Kunstenaars, Staande steen zonder vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Cortenstaal
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Fraaie zuil uitgevoerd in duurzaam, weerbestendig cortenstaal.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.