Grafzuil met hart

Grafzuil met hart foto 1
Aan de bovenzijde van deze grafzuil is een hartvorm uitgewerkt, in het hart zelf een vogelfiguur. Het symboliseert de geliefde waarvan wij afscheid namen, maar die altijd in ons hart zal blijven. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gede... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3284
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Oranje
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Diapositief - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Aan de bovenzijde van deze grafzuil is een hartvorm uitgewerkt, in het hart zelf een vogelfiguur. Het symboliseert de geliefde waarvan wij afscheid namen, maar die altijd in ons hart zal blijven.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.