Dubbel grafmonument - blokken

Dubbele grafstenen, uitgevoerd in kubusvormige gepolijste blokken die licht hellend zijn geplaatst. De belettering is uitgevoerd in brons.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kun... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3198
Artikelnummer 14221
Collectie Kunstenaars
Kleur Bruin
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dubbele grafstenen, uitgevoerd in kubusvormige gepolijste blokken die licht hellend zijn geplaatst. De belettering is uitgevoerd in brons.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.