Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Gedenksteen zuil met brons

Zuil gedenksteen met abstracte vormgeving. Het mensfiguur van brons wordt geaccentueerd door de zonnestralen van bladgoud. Rondom de zuil kan een omranding worden aangebracht in dezelfde stijl.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier ku... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22944
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Kort graf, Kunstenaars, Natuursteen, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Overbodige tags Mag weg
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Zuil gedenksteen met abstracte vormgeving. Het mensfiguur van brons wordt geaccentueerd door de zonnestralen van bladgoud. Rondom de zuil kan een omranding worden aangebracht in dezelfde stijl.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.