Grafmonument met roos van lood

Grafmonument met roos van lood foto 1
Urnmonument met zuil, uitgevoerd in gepolijst natuursteen. De tekst is aangebracht op een bronzen tekstplaatje. Op de zuil is een roos van lood bevestigd. Deze roos is ontworpen door een kunstenaar. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1138
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Zuilen
Graftype Enkel
Materiaal Brons, Lood, Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Urnmonument met zuil, uitgevoerd in gepolijst natuursteen. De tekst is aangebracht op een bronzen tekstplaatje. Op de zuil is een roos van lood bevestigd. Deze roos is ontworpen door een kunstenaar.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen