Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafmonument met roos van lood

Urnmonument met zuil, uitgevoerd in gepolijst natuursteen. De tekst is aangebracht op een bronzen tekstplaatje. Op de zuil is een roos van lood bevestigd. Deze roos is ontworpen door een kunstenaar. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1138
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Natuursteen, Staande steen zonder vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Materiaal Brons, Lood, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Bloem/blad/boom, Zuilen

Productomschrijving

Urnmonument met zuil, uitgevoerd in gepolijst natuursteen. De tekst is aangebracht op een bronzen tekstplaatje. Op de zuil is een roos van lood bevestigd. Deze roos is ontworpen door een kunstenaar.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.