Grafsteen voor urnengraf

Grafsteen voor urnengraf foto 1
Grafsteen voor urnengraf. Het cortenstaal ligt verdiept in het natuursteen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20616
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Ruwe steen, Urnenplaten
Diverse tags Ruwe steen
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen, Ruwe steen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Grafsteen voor urnengraf. Het cortenstaal ligt verdiept in het natuursteen.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.