Grafzuil met brons

Grafzuil met brons foto 1
Rechthoekige zuil met een ronde natuurstenen schijf waarop de tekst in een fraai lettertype is gezandstraald. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3159
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Rond
Vormgeving Rond, Zuilen

Productomschrijving

Rechthoekige zuil met een ronde natuurstenen schijf waarop de tekst in een fraai lettertype is gezandstraald.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.