Letterplaat met kruis

Letterplaat met kruis foto 1
Klassieke ronde grafsteen met een verdiept uitgestraald kruis. Het boek symboliseert de bijbel.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3353
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kruis
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Klassieke ronde grafsteen met een verdiept uitgestraald kruis. Het boek symboliseert de bijbel.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.