Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnsteen met bronzen boom

Urnsteen met bronzen boom foto 1
Urnsteen met een boom van brons. Het opschrift is uit het materiaal gestraald en ingeschilderd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13475
Bloem, plant of boom Boom
Collectie Algemeen, Beelden en Symbolen, Brons, Modern, Natuursteen
Graftype Algemeen, Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Boom
Thema Boom

Productomschrijving

Urnsteen met een boom van brons. Het opschrift is uit het materiaal gestraald en ingeschilderd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.